Mobil access med Parakey

Med marknadens modernaste digitala lås- och passersystem - Parakey - kan vi erbjuda våra kunder en flexibel och kostnadseffektiv låslösning. Med mobilen som din nyckel och med hjälp av smarta Parakey App kan du samla alla dina accesser på ett och samma ställe.

Elektriskt lås - digitalt passersystem

Med Parakey är funktionalitet och elektronik samlad i låskistan. Kombinationen elektriskt lås och digitalt passersystem ger ett brett användningsområde. Parakey kan användas inom ett stort antal verksamhetsområden som t.ex gym, idrottssanläggningar, kontor, lägenheter, flerbostadshus och parkeringshus.

Då ingen internetuppkoppling är nödvändig kan dörren enkelt låsas upp med hjälp av bluetooth med upp till 80 meter räckvidd. Gäster/tillfälliga besökare kan på så vis enkelt och snabbt sätt bjudas in och ges access till temporära "mobila nycklar".

Flexibel tilldelning av access

Med Parakey hanteras olika typer av användare och verksamheter likväl som enskilda ytor eller hela lägenhetsbestånd. Flexibiliteten i Parakeys accessplattform öppnar dessutom upp för nya uthyrningsformer.

Hantera accessen och de mobila nyckllarna när och hur du själv vill via mobil, surfplatta eller dator. Du kan också enkelt skicka ut en eller flera "mobila nycklar" till tillfälliga användare.

Reducera manuell administration, kostnadseffektivisera och skapa en positiv kundupplevelse med mobil access.

Kontakta oss så hjälper vi dig