Säkerhetsteknik får ny ägare

Sedan bara någon vecka tillbaka står det klart att Säkerhetsteknik får en ny ägare. Great Security – ett av Sveriges ledande oberoende säkerhetsföretag – förvärvar samtliga aktier i företaget och vi blir fortsättningsvis del av en stark och riksomfattande koncern med verkstäder och kontor över hela Sverige

Great Security tillhör toppskiktet bland svenska säkerhetsaktörer. Företaget erbjuder ett brett produktsortiment och heltäckande säkerhetslösningar för att låsa, passera, larma, övervaka, släcka och trygga. Great Security har över 450 medarbetare och finns med sina 36 enheter representerade över hela landet.

– Vi ser fram emot att bli en del av Great Security, säger Mikael Persson Rune, grundare och VD i Säkerhetsteknik. Tiden var mogen för oss att ta steget vidare och tillsammans med en stark ägare och partner kan vi nå våra mål. Vårt fokus har alltid varit att erbjuda spetskompetens och bästa service till våra kunder, vilket överensstämmer väl med Great Securitys ambitioner.

 

Säkerhetsteknik kommer tillsammans med Vadsbolås AB och Vadsbolarm & Säkerhetstjänst AB att utgöra en ny region i Great Securitys organisation.

Mikael Persson Rune kommer att finnas kvar i verksamheten i en roll som säljare och arbeta sida vid sida med verksamhetschefen Jerry Lundberg.

Vill du veta mer om ägarförändringen, kontakta:

Jerry Lundberg
Tel. 054 - 10 22 81
jerry.lundberg@sakerhetsteknik.com