Mekanisk säkerhet

Mekanisk säkerhet avser lås och nycklar men också det du behöver inom låssystem, dörrstängare och dörrautomatik.
Hos Säkerhetsteknik förenas gedigen erfarenhet med hög kompetens kring det senaste inom låstekniken. Vi projekterar, installerar och servar nya produkter och lösningar men har även full backup på äldre system av de flesta fabrikat. Arbetet utförs på plats hos kund eller i vår egen välutrustade låsverkstad.

 

Låssystemet ger full kontroll

Ett låssystem är en genomtänkt helhet av nycklar och låscylindrar ordnade i en bestämd hierarki. I grunden finns ett låsschema format enligt kundens önskemål.

Säkerhetsteknik har lång erfarnhet av låssystem. Vi projekterar, installerar och servar kompletta system och är licensierade för hantering av de flesta etablerade fabrikat.

Egna nyckelregister och säkra förvaringssystem ger oss full kontroll över nycklar som ingår i systemet vilket ger dig som kund en långsiktig trygghet. Egen låsverkstad ger oss hög flexibilitet och möjligheter att agera snabbt.

Säkerhet på alla plan

Vid sidan av lås, nycklar och kompletta låssystem erbjuds även ett heltäckande program av säkerhetsartiklar för fastighetens övriga delar.

Vi installerar och utför service på dörrstängare och dörrautomatik. Vi har också ett starkt sortiment av säkerhets- och nyckelskåp.

Säkerhetsartiklar i vår egen butik

I vår välsorterade butik kan vi visa upp ett utbud av godkända trycken både till altandörrar och vanliga dörrar. Du kan också se och känna på nyckelskåp och enklare säkerhetsskåp.

På plats i butiken finns allt en fastighetsskötare kan behöva. Saknas något, välkommen att fråga. Det du söker kan finnas i vårt stora lager.

Vi har också flertalet cylindrar från diverse kända märken och kan lägga en ny cylinder efter dina befintliga nycklar.