Låssystem

Lås och nycklar är centrala delar av den mekaniska säkerheten. Vår historik – med starka kopplingar till välkända A-låssmeden – ger oss nära 60 års erfarenhet av trygga och genomtänkta säkerhetslösningar. Vi projekterar, installerar och servar kompletta låssystem för både företag och privatpersoner.

Heltäckande inom låssystem

I låssystemet kombineras lås och nycklar utifrån ett av kunden önskat låsschema. Låsschemat, som vi upprättar tillsammans, styr vem som ska ha tillgång till olika utrymmen.

I låssystemet finns, om så önskas, även huvudnycklar. Huvudnyckeln ger den fastighetsansvarige möjligheter att snabbt kunna ta sig in vid olyckor eller andra akuta ärenden.

Säkerhetsteknik representerar flera av marknadens ledande fabrikanter inom låssystem. Bland våra leverantörer finns välkända aktörer som Assa Abloy, DormaKaba, Evva, iLOQ och Parakey.

För att säkra kunskap inom ny teknik och svara upp mot våra leverantörers krav genomgår våra montörer fortlöpande vidareutbildning.

Trygghet hela vägen

Vårt engagemang avslutas sällan med installationen av ett nytt system. Vi servar och reparerar även äldre låssystem på plats hos kund eller i vår egen välutrustade låsverkstad.

I låsverkstaden tillverkar vi i egen regi nycklar och cylindrar vilket ger oss hög flexibilitet och möjligheter att agera snabbt.

För att kunna säkra och uppgradera systemen har vi också egna nyckelregister och säkra förvarningssystem. Registret innebär full kontroll över de nycklar som ingår i systemet vilket ger dig som kund en långsiktig trygghet.