Inbrottslarmsanläggning för RYS

Publicerad 2012-12-20

Riktad yrkesstimulans (RYS) arbetar med att gå på djupet med den arbetssökandes utveckling och möjligheter för att snabbare ta sig in i arbetslivet. Säkerhetsteknik fick förtroendet att bygga ut inbrottslarmsanläggningen inom RYS lokaler på Lamberget i Karlstad. 

Läs mer >

Säker dokumentation till Region Värmland

Publicerad 2012-06-12

Folkhögskolan i Molkom är en av de utbildningsinstanser som sorterar under Region Värmland. Säkerhetsteknik har fått förtroendet att iordningställa dokumentationshandlingar – OR-ritningar, funktionsbeskrivningar mm – för de säkerhetsanläggningar som finns installerade på skolan. Dokumentationen är viktig för...

Läs mer >

Inbrottslarm till Riksbyggen

Publicerad 2012-06-12

Riksbyggen flyttade nyligen in i nytt kontor i Klara. I samband med inflyttningen beslutade man sig för att installera ett inbrottslarm i sina lokaler. Vi är tacksamma och glada att Riksbyggen valde Säkerhetsteknik som leverantör. 

Läs mer >

Nytt nätverk till Stadshotellet i Karlstad

Publicerad 2012-06-12

Elite Stadshotellet är ett av Karlstads mest välkända hotellanläggningar. För att trygga kommunikationen inom hotellet har man nyligen installerat ett nytt ...nätverk. Säkerhetsteknik har ansvarat för installationen.

Läs mer >

Kodlås till Din Bostad

Publicerad 2012-06-12

Din Bostad, del av börsnoterade fastighetsbolaget Balder, erbjuder lägenheter över hela Sverige. I Karlstad erbjuds boende bland annat på Sundsta. Då man är mån om sina hyresgästers trygghet och arbetar för en uppgradering av säkerheten på fastigheterna har man nu beslutat att installera kodlås på ett antal av sina...

Läs mer >