Stort tack till OK Värmland !

Publicerad 2015-11-16

När OKQ8 i Grums, Kristinehamn, Skoghall och Arvika skulle byta system för kameraövervakning så valde man Säkerhetsteknik AB som leverantör och installatör vilket vi givetvis känner oss mycket stolta och tacksamma för.

Läs mer >

Tack Tore Gutavsson !

Publicerad 2015-11-16

Stort tack till Tores El & Maskinservice för att ni valde Säkerhetsteknik AB som totalleverantörer av säkerhetsanläggningarna på Leo`s Lekland i Karlstad.Anläggningar sop levererats och installerats är Brand- och Utrymningslarm,Inbrottslarm, Passagesystem och Talat Utrymningslarm.

Läs mer >

Säkerhetsanläggning till Kronhagsskolan i Hällefors!

Publicerad 2014-07-09

Ett stort tack till Patrik på Mel El i Kristinehamn för att ni valde Säkerhetsteknik AB som totalleverantör av säkerhetsanläggningar till Kronhagsskolan i Hällefors. Stort tack och lycka till med anläggningarna!

Läs mer >

Brandlarm och Passagesystem till Gruppboendet Bruket i Degerfors!

Publicerad 2014-07-09

Stort tack till Stefan Karlsson på Caverion i Karlskoga för att ni valde Säkerhetsteknik AB som leverantör av fastighetens säkerhetssystem. Med brand- och utrymningslarm av fabrikat Prodex-100 från Hedengren Security och porttelefoni/passagesystem av typ Vaka från Axema hoppas vi att ni kommer att känna er säkra och trygga i fastigheten i...

Läs mer >

Säkerhet till Värmlands nordligaste köpcentra!

Publicerad 2014-07-09

Att få möjlighet att leverera brand- och utrymningslarm samt inbrottslarm och passagesystem till Värmlands nordligaste köpcentra i Höljes gör oss mycket nöjda och glada. Ett stort tack till Karl Simonsson och Peter Jansson på Caverion i Karlstad för att ni valde Säkerhetsteknik AB. Brand- och utrymningslarm av typ Prodex-100 från...

Läs mer >