Stort tack till Brf. Fisken

Publicerad 2017-03-14

Stort tack till Brf. Fisken i Karlstad för att ni valde Säkerhetsteknik AB som leverantörer av nytt system för passage, porttelefoni (RCO) och system för tvättstugebokning (Electrolux). När det gäller installationen av erforderliga ellås, dörrstängare mm så använder vi oss givetvis av A-Låssmeden som underleverantör av...

Läs mer >

Leo´s Lekland

Publicerad 2017-03-14

När det var dags för Leo`s Lekland att installera säkerhet och ljudsystem på sina anläggningar i Karlstad, Sundsvall, Borlänge och Umeå så valde man Säkerhetsteknik AB som leverantör med produkter från SAC Electronic, Supersonic, UTC och Axema, stort tack för förtroendet.

Läs mer >

Vi tackar Karlstads Bostads AB !

Publicerad 2015-12-10

Då KBAB har bestämt sej för att installera kodlås på sina fastigheter inom områdenaMangen och Rottnen påRud i Karlstad, så  valde man Säkerhetsteknik AB som leverantör vilket vi givetvis är mycket tacksamma och glada för !  

Läs mer >

Stort tack till Martin på Vänerhamn AB !

Publicerad 2015-11-16

När man inom Vänerhamn AB skulle handla upp Brand- och Utrymningslarm till nya lagerlokaler vid yttre hamnen i Karlstad så föll valet på Säkerhetsteknik AB, stort tack för att vi fick förtroendet !

Läs mer >

Stort tack till Ingemar på Wermlands Bygg AB !

Publicerad 2015-11-16

När det var dags för Wermlandsbygg AB att  välja leverantör av Säkerhetsanläggningar tillLeo`s Lekland i Sundsvall så föll valet på Säkerhetsteknik AB i Karlstad, vilket vi givetvis känner oss glada och tacksamma över.

Läs mer >